17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

COR RELEAST EERSTE SINGLE ‘JUNGLE’ VAN NIEUW ALBUM

- Advertisement -
- Advertisement -

De Rotterdamse rapper Cor laat met ‘Jungle’ een ijzersterk intro horen voor zijn aankomende album. De nieuwe single gaat over vrijheid na een moeilijke periode in de jungle van criminaliteit. De veelbelovende rapper heeft binnen korte tijd zijn leven weten om te gooien in stabiliteit en positiviteit. Dit alles door muziek. Met zijn nieuwe muziek wil hij vooral de focus leggen op het heden en zijn grootste trots: het vaderschap. Voor dit project werkte Cor samen met producer Reverse. De samensmelting van beide talenten zorgt voor een ongekende sound die we van beide artiesten nog niet hebben gehoord. ‘Jungle’ is vanaf vrijdag 2 juli te beluisteren via alle bekende streamingdiensten.

In korte tijd is de rapper uitgegroeid tot een van Nederlands meest veelbelovende rappers en is hij niet meer uit de muziekindustrie weg te denken. De Rotterdammer is officieel door het publiek omarmt met bijna 300.000 luisteraars op Spotify en een miljoenen views op Youtube. Zonder enig platencontract werkt Cor – met ondersteuning van onafhankelijk platform OWNIT – aan zijn positie in de Nederlandse muziekindustrie.        

Over Cor

Cor, ook wel bekend onder pseudoniem Corshottaa, is een Nederlandstalige rapper opgegroeid in Rotterdam-Oost. Zijn rapcarièrre begon in 2020, waarna hij in de gezamenlijke 101Barz studiosessie van Spow Business – het platenlabel van rapper 3robi – te zien was. Hij tekende hier een platencontract en bracht vier succesvolle solonummers uit. Stuk voor stuk bereikten ze miljoenen luisteraars op YouTube en Spotify. Na het succes van deze releases besloot de talentvolle Rotterdammer dat het tijd was om independent door te gaan. Het afgelopen half jaar is alles gelopen zoals hij dat zelf wilde en hield hij de touwtjes in eigen handen. Inmiddels heeft Cor al een aantal releases met andere grote Nederlandse artiesten zoals Idaly, Hef en Jordymone9, en is zijn nieuwe album gevuld met een hoop grote namen uit de Nederlandse hiphop-wereld. 

De nieuw single ‘Jungle’ van Cor, als independent artiest, is te beluisteren via alle streamingdiensten vanaf vrijdag 2 juli.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -