16.9 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

CLUB VIE IN ROTTERDAM SLUIT DEUREN!

- Advertisement -
- Advertisement -

De Rotterdamse Club Vie heeft vanmiddag via Facebook laten weten dat de club de deuren sluit. Op 30 september is het laatste feest in de discotheek op de Maasboulevard. ‘We hebben er lang en goed over nagedacht en wij denken dat de periode die wij als club gehad hebben heel mooi en bijzonder lang is geweest. Na 13 jaar en twee weken komt er helaas een einde aan. Vriendschappen zijn er ontstaan, liefdes opgebloeid en we hebben superveel mensen blij gemaakt in de afgelopen 13 jaar! Daar zijn we super trots op en dat kan niemand meer van ons afnemen. We koesteren de mooie momenten die we met jullie gehad hebben, enorm bedankt daarvoor’,  schreef de club.

Club Vie Rotterdam

Zedendelicten


Vie moest in 2017 op last van de gemeente vier weken dicht. De gemeente besloot de Rotterdamse lub drie maanden te sluiten, omdat volgens de gemeente in de directe omgeving van de club meerdere ernstige zedendelicten zouden hebben plaatsgevonden. Tony Carbonaro, de eigenaar van de populaire club, spande met succes een kort geding aan tegen het besluit van burgemeester Aboutaleb en mocht na vier weken alweer open.

Club Vie Rotterdam

CLUB VIE ROTTERDAM WINNAAR 2017!


Tevens werd Club Vie in 2017 uitgeroepen tot beste club van Nederland tijdens de uitreiking van de Nightlife AwardsBen jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


JE KAN VANAF 19/08 STEMMEN!!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -