fbpx

CLUB BLU SLUIT DEUREN VOOR 3 MAANDEN


Vandaag heeft Club Blu een bericht naar buiten gestuurd waarin ze vermelden dat ze helaas hun deuren moeten sluiten voor 3 maanden.Burgemeester Aboutaleb heeft besloten dat de Rotterdamse uitgaansgelegenheid Club Blu voor 3 maanden hun deuren moeten sluiten. Dit besluit is tot stand gekomen na twee incidenten in het weekeinde van 1 en 2 februari. De organisatie van Club Blu geeft aan dat zij dit besluit ten zeerste betreuren en dat zij machteloos staan hierin.


TWEE INCIDENTEN IN KORTE TIJD


Het eerste incident betrof een mishandeling van een bezoeker. De desbetreffende man sloeg een bewaker. Vervolgens werd de man de club uitgeslagen en kreeg hij ook nog klappen buiten de zaak. Het tweede incident gaat om het trekken van een wapen voor de deuren van Club Blu. De vermoedelijke dader is op dat moment weggerend is niet meer achterhaald door de politie. 


Als we de berichten moeten geloven gaan de deuren weer per 3 mei van dit jaar weer open. Verder is het voor de mensen die al een ticket hebben gekocht geen zorgen dat zij hun geld kwijt zijn. Als jij al een ticket heb aangeschaft voor één van Club Blu haar evenementen wordt dit of verplaats naar een andere locatie en als dit niet mogelijk is krijg je het aankoopbedrag automatisch terug. 


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar [email protected]


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie