fbpx

CLUB BLU GEEFT 15.000 EURO VOOR DE GOUDEN TIP

De eigenaar van Club Blu te Rotterdam, Ibrahim Yüce, hoopt dat met het uitloven van een beloning van 15.000 euro de dader wordt gepakt die vorige maand een handgranaat voor de deur legde.
DADER“Ik hoop dat er mensen zijn die iets weten over de dader. Of misschien zijn er mensen die informatie hebben over het waarom van deze actie,” aldus Ibrahim Yüce. “Als nooit iemand wordt gepakt, stopt dit nooit.”, gaat hij verder. is het zat dat onbekenden het op zijn club hebben voorzien. In december 2017 moest de club langs de A20 sluiten na een reeks van aanvallen op de uitgaansgelegenheid. Er werd op de club geschoten, leuzen werden op het pand geschreven en ook toen werd een handgranaat aangetroffen.


Club Blu


Club Blu moest maanden dicht. Yüce vertelde dat hij toen werd afgeperst. Nu was het al tijden rustig totdat hij twee weken geleden ineens weer op onaangename wijze werd verrast. Er was melding gemaakt bij de politie en er werd een handgranaat voor de deur gevonden. “Ik hoop dat hij stoer heeft gedaan bij zijn vrienden en dat die naar de politie of naar ons gaan. De zomer komt er weer aan en het is een hoop geld.”


club blu


Ben jij ook bezig met muziek en rappen? Neem contact op met ons via Insta DM of stuur ons een mailtje en wie weet kom jij op onze website terecht!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie