1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

CLOUD 9 MUSIC HEEFT VAN KLASSE OVERGENOMEN!

- Advertisement -
- Advertisement -

Cloud 9 Music heeft de muziekmaatschappij Van Klasse overgenomen, waardoor het label per direct onderdeel is van de Records-afdeling van Cloud 9 Music.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Raptop presents #GLA21 (@raptopnl)

Van Klasse werd in 2014 opgericht door Bart van Houten en Stacey Walroud, beter bekend als de artiest Esko. Het muziekbedrijf stond aan de basis van de carrières van artiesten als Lauwtje en Josylvio. Van Klasse scoorde hits met onder andere Huts van The Blockparty & Esko ft. Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens en Chivv en Hey Meisje van Esko, Josylvio en Hansie.

Esko zal als A&R verbonden blijven aan het label, tevens sluit hij als artiest een nieuwe meerjarige overeenkomst af met Van Klasse. Hier zullen onder andere zijn huidige single Jongen Van De Bodem en zijn komende albums vallen. Van Houten zal zich de komende tijd volledig storten op zijn distributietak In Corsa Distributie

Raymond van Vliet, Cloud 9 Music: “Van Klasse is een sterk merk met geweldige artiesten en een mooie catalogus. We zijn al sinds dag één de uitgever van dit label en dat we hen nu ook in de armen kunnen sluiten aan de Records kant was een gouden kans die we niet voorbij konden laten gaan. Deze uitbreiding, met Esko als A&R manager, zal ons op Urban vlak enorm versterken.”

Bart van Houten en Stacey Walroud, Van Klasse: “Wij vinden het belangrijk dat Van Klasse verkocht zou worden aan een partij die het DNA van Van Klasse begrijpt en wil voortzetten. We hebben dat heel dicht bij huis gevonden, te weten Cloud 9 Music, een partij waarmee we al jaren erg plezierig samenwerken. We zijn dan ook trots en verheugd dat Cloud 9 Van Klasse verder voortzet en het ongetwijfeld naar grote hoogte zal brengen.”

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -