2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

CLAUDE BRENGT WEER NEDERLANDS-FRANSTALIGE SINGLE UIT ‘LAYLA’

- Advertisement -
- Advertisement -

Na zijn monsterhit ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’, goed voor bijna 29 miljoen Spotify-streams, brengt de populaire Claude met ‘Layla’ opnieuw een onweerstaanbare en dansbare Nederlands-Franstalige single uit. Claude (Kiambe), een Nederlander met Congolese roots, is goed op weg om in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeeld Stromae als popsensatie van de Lage Landen. Na de release van zijn debuutsingle ‘Ladada’ kwam alles meteen in een stroomversnelling terecht, goed voor platina en een Engels-Franse versie die momenteel in de hitlijsten van méér dan 15 Europese landen terug te vinden is. Ijzersterke opvolger ‘Layla’ op Cloud 9 Music bevestigt het talent en vond nu al zijn weg richting radio en de streamingplatformen.

Na de release van zijn debuutsingle ‘Ladada’ (Mon Dernier Mot) kwam de carrière van Claude meteen terecht in een stroomversnelling, waardoor de Lage Landen in no time kennis maakten met deze vrolijke, getalenteerde artiest. Met massale interesse uit het buitenland, officiële support van zijn muzikale held Stromae en een volle festivalagenda is Claude nu al een blijver in de muziekscène.

Net als zijn eerste single maakte Claude de opvolger ‘Layla’ opnieuw met producers Arno Krabman en Joren van der Voort, gasten die o.a. ook meewerkten aan de nummer #1 hit ‘Blijven Slapen’ van Snelle en Maan. Claude schreef ook weer zelf mee aan ‘Layla’: “Het hele nummer draait eigenlijk om ‘Layla’, maar het blijft voor de luisteraar een raadsel wie zij nou precies is. Dit houdt het lekker mysterieus!”

Net als ‘Ladada’ is ‘Layla’ opnieuw een catchy, vrolijk, uptempo en erg dansbaar nummer. “We hebben een compleet andere single gemaakt, maar hij brengt wel dezelfde vibe als mijn debuutsingle. Ik kan vooral niet wachten tot de wereld mee kan genieten van ‘Layla’!”, zegt Claude enthousiast.

Check ‘Layla’ nu op Spotify.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -