10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

CHIVV START DE ’50/50′ CHALLENGE

- Advertisement -
- Advertisement -

De huidige nummer acht uit de Raptop 100 lijst, Chivv, dropte afgelopen vrijdag de videoclip van zijn nieuwe single ’50/50′. De rapper heeft flink uitgepakt voor ’the making of’ en is samen met producer Monsif naar Ghana afgereisd om de clip daar te schieten.


50/50

Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Met een goede verhaallijn en toffe shots weten Chivv en Monsif wederom de lat hoger te leggen. Het project is uitgebracht onder het label van de rapper uit Kraaiennest zelf, Un4gettable Music.

’50/50′ CHALLENGE

Chivv is gisteren op zijn Instagram een ’50/50′ CHALLENGE begonnen. Hij vraagt zijn fans dat ze een post op hun Instagram doen van iemand die het altijd honderd (oftewel loyaal en eerlijk) met ze heeft gehouden. Dit omdat de track ’50/50′ heet. Zelf heeft hij dit ook meteen gedaan en heeft Anouar van zijn boekingskantoor Event-Us gepost. De bedoeling is dan dat men meteen drie mensen nomineert die hetzelfde moeten doen. Zelf heeft hij Raptop acts Jonna Fraser, Blacka en Sevn Alias genomineerd. Chivv zal tussen de 10 en 20 mensen terug volgen op Instagram die meedoen aan de ‘ challenge’. Een mooi initiatief dus van de rapper om zo iemand te erkennen die altijd eerlijk met je is geweest. Bekijk het hele filmpje hieronder!

https://www.instagram.com/p/B_c7LDCA2TR/?utm_source=ig_web_copy_link

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -