17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

CHIVV MAAKT NUMMER OVER LENA VAN EOTB

- Advertisement -
- Advertisement -

Afgelopen tijd liet Chivv zijn interesse blijken voor Lena Semenova van het televisieprogramma Ex On The Beach. Er komt binnenkort een track van Chivv dat gaat over Lena


Lena en Chivv.. Zijn ze een koppel?


Er gingen wat Instagram posts heen en weer en uiteindelijk bleek dat Lena een nieuwe vriend had. De rapper van SBMG laat het er natuurlijk niet bij zitten. Chivv heeft zijn fascinatie voor Lena verwerkt in een nieuwe track. Hij laat een preview horen via een filmpje op Instagram. Het filmpje is inmiddels verwijderd van zijn Instagram account.


Diquenza


De track is geproduceerd door niemand minder dan Diquenza, die onder andere ook verantwoordelijk is voor hits als ‘My Love’ met Frenna, ‘Vervloekt’ met Frenna, ‘Louboutin’ met Frenna, Jonna Fraser, Emms en Idaly en ‘Pull Up Game Strong’ van SBMG.


PREVIEW VAN DE TRACK


Zoals we eerder in dit bericht al aangaven komt Chivv met de track ‘Ewa Ewa’. Zijn crush Lena (bekend van Ex On The Beach) speelt in hoofdrol in de track. Verder heeft Chivv nu aangegeven dat het tijd is voor de videoclip. Lena speelt hier ook een hoofdrol in. Bij 3000 reacties op Instagram belooft hij de clip te releasen. Dit aantal is nu lang al binnen. Morgen om 20:00 uur staat de clip online. Don’t sleep on this en check het op RaptopNL.


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -