17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

CHADWICK BOSEMAN (43) HOOFDROLSPELER BLACK PANTHER OVERLEDEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag is het treurige nieuws naar buiten gekomen dat Chadwick Boseman, de hoofdrolspeler van de megahit Black Panther, is overleden. De acteur is gisteren overleden aan de gevolgen van darmkanker en zijn familie heeft het overlijden van de acteur bekend gemaakt op zijn Twitter account. De acteur overleed in zijn huis in Los Angeles, in het bijzijn van zijn vrouw en familie.

https://twitter.com/chadwickboseman

DARMKANKER IN 2016
Chadwick kreeg de diagnose darmkanker in 2016, dit was publiekelijk niet bekend. In de tussentijd is de Amerikaanse acteur door blijven gaan en speelde hij in meerdere films terwijl hij al operaties en chemotherapie onderging.

BLACK PANTHER
De succesvolle Marvel-film Black Panther wordt gezien als een mijlpaal in de filmgeschiedenis. Het was de eerste grote actiefilm met vrijwel alleen maar zware acteurs in de hoofdrol en de eerste superheldenfilm die Oscars won. Verder was de film een wereldwijd succes met een opbrengst van 1.3 miljard dollar.

Dankzij Black Panther zag je in de tijd van de release kinderen filmpjes plaatsen op social media. Dit komt omdat zij eindelijk een keer in een superheld konden herkennen. Black Panther 2 staat gepland voor 2022 en het is nu niet duidelijk wat er met de film gaat gebeuren nadat Boseman is overleden.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -