9.6 C
Amsterdam
zondag, mei 29, 2022

CEDJE DROPT VIDEOCLIP VAN ‘MUSALA’

- Advertisement -
- Advertisement -

Push Music presenteert de videoclip “Musala” van Cedje. Op deze plaat werkt hij samen met de Belgische rapper Ramzi.

Cedje bracht vorige week vrijdag zijn album ‘In Een Setup 3’ uit. Eerdere singles als Ring Ring, Don Dada en 101 Live Sessie werden opgenomen in populaire playlists als Fresh Flows, Domme Jeugd, Woordenschat en Code 32.

Nu het album uit is komt Cedje met een clip van de track ‘Musala’ in samenwerking met Ramzi. Het album verschijnt op het eigen label van Cedje ‘Push Music’. Ramzi werd onlangs getekend door Top Notch BE. “Musala” is een single van zijn “In een setup 3” EP dat ondertussen uit is.

Cedje groeide deels op in Amsterdam en verhuisde in zijn jeugd naar Mechelen waar hij voor het eerst samenwerkte met Yuboy Jeffrey. Jeffrey neemt een reeks tracks op met hem, waaronder de straatbanger ‘In De Trap’. Vanaf dan is de connectie naar de buitenwereld gemaakt en werkten ze samen verder onder het label ‘Really’.

Voor velen klinkt de artiest heel Nederlands. Niet zo heel vreemd aangezien hij afkomstig is van Nieuwendam, Amsterdam. Met verschillende losse tracks en video’s zorgt hij ervoor dat hij in de kijker blijft. Eind 2017 nodigde Rotjoch hem uit voor een 101 barz sessie waar hij ook de track ‘Mixen’ live deed. Hiervan verscheen al snel een video.

 In september 2018 verscheen zijn EP ‘In een Setup’, die al snel op heel wat positieve reacties mocht rekenen en waarmee hij zijn status bevestigt als meest underground (t)rapper van België/Nederland!! Een jaar later is de opvolger ‘In Een Setup 2’ een feit. Op dit album werkte hij samen met artiesten als 73, 27Drillars, C-Jay, Ice P, Scovic, Hyena & Gaddafii. Gezien het succes van dit album kon de opvolger niet lang op zich laten wachten.

 ‘In Een Setup 3’ is een feit en vanuf nu te beluisteren op alle online kanalen. Dit album kent vooral veel solotracks. Het nummer ‘Musala’ is in samenwerking met Ramzi en ‘Notaris’ met Scorp Trauma.

Laat weten in de comments wat je van ‘Musala’ vindt!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -