1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

CAZA WERKT SAMEN MET RONNIE FLEX

- Advertisement -
- Advertisement -

Afgelopen vrijdag heeft Ucahzo Hoogdorp a.k.a Caza zijn nieuwste single gedropt. Deze keer vormt Caza een team met niemand minder dan Ronnie Flex! De single is vanaf nu overal te beluisteren en de videoclip is te zien op het Youtube kanaal van Noah’s Ark. Caza season has started!


https://www.instagram.com/p/ByQIjYuoRdm/

CAZA FT. BIZZEY – POSITIE (prod. Ginton)


In februari dropte hij zijn laatste single ‘Positie’ samen met Bizzey (10 miljoen streams op Spotify). Op YouTube heeft de track meer dan 2,6 miljoen views.Caza & Famke Louise – SLIDE (Prod. Vlado)


Vlak voor ‘Positie’ (in december) dropte hij samen met niemand minder dan Famke Louise de hitsingle ‘Slide’. De teller qua plays op Spotify staat inmiddels op 23 miljoen. Op YouTube staat de teller op 5,7 miljoen views.


CAZA FT. RONNIE FLEX – WOOZY (PROD. JORDAN WAYNE)


Het is nu dus tijd voor een nieuwe single. Een hit in making als je alleen al naar de samenwerking kijkt. Eén van de grootste artiesten van Nederland, Ronnie Flex, is samen met Caza de studio ingedoken voor de track ‘Woozy’. Productie op de track is verzorgd door Jordan Wayne. De track is vanaf nu overal te beluisteren!Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -