12.1 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

CANNA NEDERLAND PRESENTEERT ‘DONNIE’S PLANTJES’

- Advertisement -
- Advertisement -

Rapper Donnie schittert in nieuwe videoserie over de wonderen van het thuiskweken. CANNA Nederland gaat de samenwerking aan met gevierd rapper, BN’er, social media-kanon en tevens nummer 75 uit de huidige Raptop 100 lijst, Donnie (aka Maradonnie) in de gloednieuwe videoserie Donnie’s Plantjes. De webserie leert de kijker de fijnere kneepjes van het thuiskweken, een bezigheid die door corona aan populariteit heeft gewonnen.

In tien absurdistische, wilde afleveringen, vind je op hilarische wijze je weg in de wondere wereld van planten, stekken en oogsten.

CANNA is dé producent van hoogwaardige meststoffen en substraten voor snelgroeiende planten, en is een industriestandaard onder hobby- en thuiskwekers. Het bedrijf is sinds begin jaren ’90 actief als producent van scheikundig geoptimaliseerde plantenvoeding die inmiddels al drie decennia staat voor een ongeëvenaard groeiresultaat.

De lockdown en het thuiszitten als gevolg van de coronapandemie heeft een volledig nieuwe groep mensen, veelal millennials, geïnteresseerd in de thuiskweek. Donnie’s Plantjes gaat die interesse omzetten in actie door men te inspireren om zelf aan de slag te gaan met het planten, stekken en verzorgen van bijvoorbeeld pompoen-, paprika- en peperplantjes.

In tien afleveringen neemt Donnie je mee op kweekreis, van zaaien en stekken tot voeden en oogsten. Hij krijgt daarbij hulp van een wilde crew aan menselijke en niet-zo-menselijke handlangers, zoals een grofgebekte, vleesetende plant, de ‘zaadmeester’, een onhandige docent die Donnie bijschoolt in het thuiskweken, én Oma Wietske: een durfal op leeftijd die nét iets teveel van de medicinale recreatie houdt…

De tiendelige webserie Donnie’s Plantjes is om de week op donderdagavonden om 20:00 op het YouTube kanaal van CANNA Nederland te zien. De eerste aflevering check je aanstaande donderdag op 8 april om 20:00.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -