18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

BRODA JT, MOSS3LMAN & JAHMO DROPPEN ‘SHOOTER’

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met Broda JT, Moss3lman en Jahmo. Twee van de drie rappers komen uit Utrecht en hebben afgelopen weekend de track ‘Shooter’ gedropt. Luister de ‘Shooter’ hieronder.


OVER BRODA JT


Broda JT is een 25-jarige rapper met Ghanese roots die geboren en getogen is in Utrecht. Twee jaar geleden begint hij met het maken van muziek. In het begin van zijn carrière is hij een MC, maar hier stopt mee ondanks alle positieve reacties. Vanaf hier focust Broda zich volledig op zijn eigen muziek en zit hij overuren te maken in de studio. In 2017 dropt hij de track ‘Wankel’ en kort hierna komt hij met  ‘No Lie’ en ‘Dime Mujer’. Broda JT heeft nog genoeg vuur op de plank liggen en misschien komt er binnenkort wel een EP aan. Houdt deze man in de gaten!

BRODY JT

OVER MOSS3LMAN


Samy a.k.a. Moss3lman komt uit Utrecht en is sinds 2018 bezig met muziek. Vanaf een jonge leeftijd weet hij al dat hij muziek wilde maken. Als Moss3lman in de studio gaat is er altijd wel een goeie vibe. Verder staat hij bekend om snel en gericht te werken in de studio en vervolgens komt er altijd wel iets geks uit.


“Wij zijn aan het strijden voor dit en let op mijn woorden jullie gaan van ons horen.”

Moss3lman


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -