fbpx

BREGHJE KOMMERS, WIE IS DIT NOU?

Wie is Breghje Kommers nou daadwerkelijk? Vele kennen haar als de vrouw van Ali B en de moeder van zijn kinderen. Ze is niet alleen dat, ze is een business vrouw pur sang.

BREGHJE KOMMERS EN SPEC.

SPEC., het managementbureau van onder andere Ali B, is in 2000 opgericht door Breghje Kommers. Eerst opereerde het bedrijf als evenementenbureau en organiseerde hiphop-feesten en festivals. Na enige tijd werd duidelijk dat de geboekte artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding en ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer als managementkantoor. Ali B werd op deze manier getekend en werd na enige tijd ook partner in de onderneming. Het bedrijf wordt vandaag de dag geleid door het driemanschap Breghje Kommers, Frank Barendse en Stanley Bish. Breghje is tevens de echtgenote van Ali B.

 

Gezin Bouali

De rapper en komiek is voor de derde keer vader geworden. Dit liet Ali B samen met zijn vrouw Breghje Kommers vanmiddag weten via Instagram.

 

spec

Hij publiceerde een foto met zijn van zichzelf met zijn pasgeboren zoon. Het gezichtje van de baby is afgeschermd met een baby-emoji. “Welkom Nouri Bouali”, aldus de rapper, bij de foto. De rapper en zijn vrouw Breghje Kommers waren al de ouders van twee zoons, Omar en Amin.

breghje kommers

Eerbetoon aan Nouri

Veel mensen op social media suggereren dat de naam van het kind een eerbetoon is aan Ajax-voetballer Abelhak Nouri, die in juli 2017 een hartstilstand had tijdens een oefenwedstrijd. Of dit waar is, weten we niet. Het management van Ali B was niet bereikbaar voor commentaar.

 

 

Welkom Nouri Bouali hmdlh ❤️

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op


Test hieronder jouw rap kennis en vul de quiz in en maak kans op een leuke surprise.


Geen reactie's

Geef een reactie