2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

BREGHJE GEEFT DUIDELIJKHEID OVER RELATIESTATUS MET ALI B

- Advertisement -
- Advertisement -

Breghje, de vrouw van Ali B en tevens oprichter van Spec., liet zondagavond het volgende weten aan RTL Boulevard: “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”

Tegen Ali B,  is aangifte gedaan wegens grensoverschrijdend gedrag. Ali B plaatste op zijn Insta: “Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld”. “Het gaat om een beschuldiging over iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar”. Ali zegt ook “overal” aan mee te werken. “Nogmaals het is niet waar en ik heb vertrouwen dat het onderzoek dat zal uitwijzen.”

Zaterdag is bekend geworden dat RTL voorlopig stopt met het uitzenden van The voice of Holland en daar schrok heel het land van. Bij de zender en producent ITV zijn berichten van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnengekomen. Bandleider Jeroen Rietbergen, de partner van Linda de Mol, erkende vervolgens dat hij relaties van “seksuele aard” heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The voice of Holland.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -