fbpx

BOSS BUSINESS GROUP VERLENGT WERELDWIJDE DEAL MET BMG TALPA MUSIC


Headquarter Publishing, de muziekuitgeverij van entertainmentbedrijf Boss Business Group, heeft zijn wereldwijde joint-venture deal met BMG Talpa Music verlengd.Beide partijen werken sinds 2016 al exclusief en nauw samen.

“De afgelopen drie jaar hebben wij een grote catalogus opgebouwd met een streamwaarde van ruim 350 miljoen streams op Spotify. Dit geeft perfecte weer hoe succesvol de onderlinge samenwerking is. Los hiervan voelt de samenwerking vertrouwd en als familie. Levy Isabella (General Manager BMG Talpa Music, red.) en ik kennen elkaar sinds way-back en hebben hiervoor grote successen behaald in Scandinavië. Ik ben trots dat we na acht jaar nog steeds het beste in elkaar naar boven halen. Dat maakt deze verlenging extra speciaal.”

Wiraj Ramparichan, oprichter en managing director van Boss Business Group.

Bizzey Famke Louise Kraantje Pappie..


Headquarter Publishing is onder andere de exclusieve muziekuitgeverij van producer Vlado (DJ), Ezhel (TR), Nienke Plas en Eno (DE),  maar ook van Raptop 100 artiesten Bizzey, Famke Louise, Kraantje Pappie, Josylvio, Hef, Murda, Caza en Sevn Alias.


“Het team en de auteurs van HQ Publishing zijn hongerig sinds dag één. Elke keer als je hun studiocomplex of kantoor binnenwandelt is er altijd een bepaalde positieve energie te vinden en gezelligheid. Gepaard met hard werken, heeft dit ertoe geleid dat HQ momenteel een prachtige catalogus bezit die we de komende jaren gaan uitbreiden. Ik ben enorm trots dat wij de samenwerking een nieuwe impuls hebben kunnen geven door onze samenwerking wederom voor de komende jaren te verlengen.”

Levy Isabella van BMG Talpa Music.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar [email protected]


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie