1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

BOLLEBOF X ROQ ‘N ROLLA IS EEN FEIT

- Advertisement -
- Advertisement -

De Rotterdamse rapper Bollebof draait al jaren mee in de Nederlandse urban scene en vandaag komt hij met groot nieuws. Voorheen bracht hij muziek uit bij het label Zware Jongenz en Artsounds. In 2017 nam hij het besluit om independent te gaan maar daar is vandaag dus verandering in gekomen. Hij heeft namelijk vandaag op een speciale manier een contract getekend bij het label ROQ ‘N ROLLA van JeBroer.


ROQ ‘N ROLLA

Het label ROQ ‘N ROLLA brengt muziek van onder andere Snelle, Maximilli, Russo, JeBroer en Gianski uit. Onlangs hebben wij een digitaal interview gehouden met een van de pareltjes van het label, Gianski. Check het volledige interview hier.


BOLLEBOF X ROQ ‘N ROLLA


De manier waarop Bollebof zich heeft verbonden met het label is anders dan normaal. Tegenwoordig moet je met veel dingen rekening houden zoals de anderhalve meter regel. Labeleigenaar JeBroer heeft hiervoor een creatieve oplossing voor gevonden. Hij stuurde namelijk een drone richting Rotterdam, waar Bof zijn contract tekende. We kunnen dus binnenkort weer nieuw muziek verwachten van Bollebof!- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -