19.8 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

BOLLEBOF: “BALENCIAGA’S INGERUILD VOOR EEN STALEN NEUS”

- Advertisement -
- Advertisement -

Een aantal weken geleden ging Bollebof viraal met zijn ‘Terug Naar Normaal’ vlog. Hierin laat hij zien dat hij in deze onzekere tijden een noodzakelijke beslissing had genomen om in een fabriek aan de slag te gaan. In plaats van afwachten wat er nou allemaal gaat gebeuren in de corona-tijden nam de rapper het heft in eigen handen om te kunnen behouden wat hij zijn dochters kan geven. De vlog ging viraal en Bollebof kreeg steun vanuit verschillende kanten zoals van Bizzey, Anna Nooshin, Arie Boomsma en Fred van Leer. Radiostation FunX en NOS stories waren ook onder de indruk en vroegen naar zijn verhaal. 


Dit bericht bekijken op Instagram

M’n eerste werkdag 💪🏽 link in m’n bio #Nodig

Een bericht gedeeld door Bollebof (@bollebofficial) op


“Het ziet er niet naar uit dat ik binnenkort weer kan leven van optredens, dus zette ik mijn schouders eronder om te doen wat ik moest doen. Met deze ervaringen heb ik ‘Nodig’ geschreven. Ik respecteer elke baan, het is alleen dat ik die van mij heel erg mis. Ik wens iedereen kracht om te doen wat nodig is!”

Bollebof
Bollebof Nodig

BOLLEBOF – NODIG


Al deze ervaringen hebben geresulteerd in de persoonlijke track ‘Nodig’, volgens Bollebof geeft deze track antwoorden op alle vragen die hij naar aanleiding van de post heeft gekregen. Aan de song werkten Russo en Glen Faria mee. ‘Nodig’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te streamen. Check de videoclip hieronder en geef aan wat je ervan vind.


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -