18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

BOKOESAM WERKT SAMEN MET TALENTEN OP GENERATION Z

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft Bokoesam in samenwerking met Red Bull Music Nederland zijn EP “Generation Z” gereleased. Hier biedt hij een podium voor opkomende talenten zoals FFLean, DØS, ADF Samski en Kid Tha 6.

Bokoesam Generation Z cover


BOKOESAM GENERATION Z


De gehele plaat bestaat uit vier tracks met alle bovengenoemde artiesten. Verder zijn Bokoesam en de talenten te zien in de driedelige webserie Couch Sessions wat te zien is op het Instagram kanaal van Red Bull MusicKlik hier om de eerste aflevering met Samski te zien.

Samski Generation Z

FOUNDING FATHER OF THE NEW GENERATION


Samuel Sekyere, echte naam van Bokoesam, is al jaren één van de opvallendste rappers van Nederland. In de ogen van veel mensen is hij de founding father van de nieuwe generatie rappers in Nederland. 

Bokoesam FFlean Generation Z


EP: GENERATION Z


Dit jaar wilde Sam zijn kennis delen en ook de nieuwe generatie een podium bieden waar zij hun talenten kunnen laten zien. Samen met journalist Rajko Disseldorp nam hij voor Red Bull Music onder de loep. Dit resulteerde in exclusieve artikelen en keiharde video’s. Tijdens dit project is ook de EP “Generation Z” tot stand gekomen. Op de plaat staan in totaal vier tracks samen met FFLean, DØS, ADF Samski en Kid Tha 6. Beluister de gehele EP hieronder en laat weten wat je ervan vind. 

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


#GLA2019


Kun je niet zo lang wachten op een goed hiphop evenement? Vooralsnog kun je 2019 afsluiten bij de Golden Lemon Awards op 29 december in Club Villa Thalia Rotterdam. Heb je nog geen ticket? Koop ze hier snel.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -