18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

BOKOESAM EN PURI DROPPEN ‘VERSTOPPERTJE’

- Advertisement -
- Advertisement -

Na enorm succes met zijn laatste release Fiets samen met Tribal Kush, dropt Bokoesam meteen een nieuwe track die door een unieke samenwerking is ontstaan. Voor zijn nieuwste single Verstoppertje heeft de rapper voor het eerst samengewerkt met niemand minder dan de Nederlandse DJ/Producer Puri.

Ook de vrolijke Bokoesam heeft het soms zwaar en speelt spreekwoordelijk ‘verstoppertje’ om zijn negatieve emoties om te zetten in positieve energie. Dit hoor je terug in de vrolijke sound van deze nieuwe track. Verstoppertje is onderdeel van zijn nieuwe album en is vanaf vandaag te beluisteren via alle bekende streaming platformen. 

Voor het nummer zal een unieke videoclip worden opgenomen waarin bekende YouTubers samen met Bokoesam verstoppertje spelen. Dat Bokoesam’s zoon Zaiyon een grote rol in zijn leven speelt, is al vaak in zijn muziek te horen geweest. Nu krijgt Zaiyon zelfs de kans om voor het eerst de leiding in handen te nemen. Tijdens de opname van de videoclip zal hij, als de misschien wel meest ervarene verstoppertje speler, het spel mogen regisseren. Wie het durft om het tegen het team op te nemen kan binnenkort via het TikTok account van Bokoesam kans maken op een plek in de video.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -