17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

BOKOESAM DROPT NIEUWE SINGLE ‘DONE WITH ME’

- Advertisement -
- Advertisement -

De veelzijdige hiphopartiest Bokoesam lanceert onder de vlag van Sony Music vandaag zijn nieuwe single Done With Me, geproduceerd door een van Nederlands’ grootste producers Jack $hirak. Na ruim een decennium actief te zijn als artiest, heeft de Amsterdamse Bokoesam een Edison, de Popprijs, twee top 10 albums, vijf top 20 albums en tientallen top 100 noteringen op zijn naam staan. Ook op TV is Bokoesam inmiddels een bekend gezicht door zijn recente deelname aan het programma De Verraders op RTL4, waarmee ook het grote, Nederlandse publiek kennis heeft kunnen maken met Sam. De single is vanaf 3 mei op alle streaming platforms te beluisteren.

Nieuwe muziek
Het is een jaar geleden dat Bokoesam zijn EP ‘PARTY SAM’ uitbracht (2023), vijf  jaar na het met een gouden plaat bekroonde eerste deel van het album ‘Nachtvlinder’ (2018). Met zijn veelzijdige en creatieve aard waant Bokoesam zich nog altijd in verschillende genres en combineert deze op geheel eigen wijze. De veelzijdige artiest heeft absoluut niet stilgezeten en de afgelopen tijd veel nieuwe muziek gemaakt. 

“Samen met $hirak heb ik het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuw muzikaal hoofdstuk, en ik ben ontzettend trots op het resultaat. Na onze eerdere succesvolle samenwerkingen voelt het als een natuurlijke progressie om onze krachten opnieuw te bundelen. De sound van onze nieuwe muziek is gegroeid, volwassener en eerlijker dan ooit tevoren. ‘Done with me’ is slechts het begin van wat we samen hebben gecreëerd, en ik kan niet wachten om het met de wereld te delen.” – Bokoesam

Met de nieuwe single ‘Done With Me’, geproduceerd door Jack $hirak, maakt Bokoesam zich op voor een veelbelovend verloop van 2024. Iets waar fans reikhalzend naar uit hebben gekeken, zeker na zijn show op Noorderslag eerder dit jaar. 

Beluister ‘Done With Me’ op alle streaming platforms

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -