18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

Bokoesam brengt nieuwe single ‘Penalty’ uit

- Advertisement -
- Advertisement -

Na groot succes met zijn laatste release Verstoppertje samen met Puri, brengt Bokoesam nu zijn nieuwe track Penalty uit. Voor deze track is Bokoesam na langere tijd weer de studio ingedoken met Bartofso. De laatste keer dat de rappers samenwerkten was voor de hit 50 Cent, die alleen al op Spotify meer dan 12 miljoen streams behaalde. Naast Bartofso staat ook BKO op de track.  Penalty is de laatste single voor de release van zijn nieuwe album PARTY SAM dat op 24 maart verschijnt. Penalty is vanaf nu te beluisteren via alle bekende streaming platformen. 

Penalty is niet de eerste track waarvoor Bokoesam en Bartofso hun krachten hebben gebundeld. Eerder bereikten de rappers enorm succes met de hit 50 Cent samen met Yung Felix. De productie van Penalty is gedaan door Barttelini en de laatste release voordat zijn nieuwe album PARTY SAM wordt uitgebracht. De track is de perfecte aftrap voor het album en zet meteen de juiste toon om in de party mood te komen. Niet alleen de single maar ook het albu m is voor iedereen die even los wil gaan, in de auto, in de club of gewoon thuis. Wie die release samen met Bokoesam wil vieren kan op zaterdag 25 maart naar de officiële release party in samenwerking met Vunzige Deuntjes komen. De speciale editie vindt plaats in AMAZE Amsterdam. 

Bokoesam (Samuel Sekyere) heeft sinds jaren een geheel eigen plek in het Nederlandse hiphop landschap. Met zijn veelzijdige en creatieve aard waant hij zich in trap, reggae en dancehall. In 2015 was hij onderdeel van het New Wave collectief, met bijdragen op hits als ‘No Go Zone’, ‘Hoog/Laag‘ en ‘Investeren In De Liefde’ samen met Lil Kleine, Ronnie Flex en SFB bereikte hij miljoenen streams en won daarmee in hetzelfde jaar de Popprijs. Op zijn album ‘Nachtvlinder’ (2019) staan samenwerkingen met onder andere Boef, Idaly, Leafs, Yung Nnelg en Jandro (SFB). Het album werd beloond met een gouden plaat en legde de fundering voor zijn Nederlandstalige dancehall stijl, die hij met Jamaicaanse reggae elementen combineert. Dit is ook te horen op ‘Go Go Club Vol. 1’, ‘Doe Het Nou Gewoon< /a>’ en ‘Valse Profeten’. Ook in 2023 gaat Bokoesam weer knallen. In februari stond de rapper in een bomvolle Melkweg met zijn eigen show ‘Bokoesam Island’. Binnenkort brengt Bokoesam zijn nieuwe album uit en zal hij op de grootste podia staan en ervoor zorgen dat het publiek wat losser in de heupen wordt.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -