BOEF VOETBALT MET RONALDINHO EN MEER

De huidige nummer 2 uit de Raptop 100 liet ons verassen met zijn Instagram stories vandaag. De rapper begon s’ochtends met een aankondiging dat we iets speciaals aankomt en dat was het zeker!

BOEF VOETBALT MET DREAMTEAM

Geen nieuwe track, geen nieuwe collab of een EP. Boef was in Marokko om een ‘potje’ te voetballen met grote voetballegendes zoals Ronaldinho, Roger Milla, Rivaldo, Kanu, Gianluca Zambrotta, Khalid Boulahrouz en Clarence Seedorf. Boef voetbalt gezellig mee en dat laat hij in zijn instastories zien. Daarnaast waren bekendheden zoals Just Sul, Najib Amhali, Ali B, Soufiane Touzani, UFC vechter Abu Azaitar en MMA vechter Ottman Azaitar ook van de partij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BOEF X RONALDINHO

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef072) op

Jongensdroom

“Veel gekke dingen gedaan, maar dit is sowieso in de top 3 ziekste dingen ooit in m’n leven. Jullie willen niet weten met wie ik met allemaal heb gevoetbald…. Jongensdroom!”, aldus de enthousiaste Boef na de wedstrijd.

Ali B VS JUSTSUL

Zoals hierboven al vermeld was Ali B ook van de partij. Hij postte gisteren een leuk filmpje met @justsul. Hij is een fenomeen op het internet met zijn grappige filmpjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@justsul 😎

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤷🏻‍♂️🇲🇦❤️

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Behoort Boef in jou Raptop 5? Laat het weten in de comments en stem hier!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie