18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

BOEF VERBREEKT SPOTIFY RECORD MET 5 MILJOEN STREAMS!

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren heeft de huidige nummer 3 van de Raptop 100 lijst Boef een bom gedropt. Zijn nieuwste album ‘Allemaal Een Droom’ heeft op de dag van de release maar liefst 5 miljoen streams op Spotify binnengehaald. Dit is een nieuw record laat Spotify weten. 


Allemaal een Droom


Alle tracks van het album staan ook bij de 21 beste beluisterde singles van vrijdag. Een leuk feitje hierbij is dat Spotify er gisteren 3 uur uit lag. Boef heeft het record dus eigenlijk verbroken in 21 uur ipv 24 uur! Vorige week pakte Boef ook al het record van meest gestreamde track in Nederland op de dag van de release. ‘Tout Est Bon’ samen met Numidia behaalde de nummer 1 plek in de Single Top 100 met 679.000 streams. Gisteren kwamen daar eens meer dan 500.000 streams bij!


Lil’ Kleine – Jongen van Straat


Het Spotify-record van meest beluisterde album in 24 uur stond hiervoor op naam van de huidige nummer 12 van de Raptop lijst, Lil’ Kleine. Drie maanden geleden dropte hij zijn album ‘Jongen van de Straat’ en behaalde hiermee ruim 4,6 miljoen streams. Daarvoor stond het record op naam van Boef met ‘Slaaptekort’ in 2017. 


GLA2020


Vorig jaar is Josylvio de nummer 1 rap act geworden en heeft hij de Golden Lemon Awards 2019 gewonnen. Denk jij dat Boef dit jaar deze prijs zal winnen? Laat het weten in de comments.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -