3.8 C
Amsterdam
dinsdag, december 6, 2022

BOEF OVER LACHGAS GEBRUIK ONDER JONGEREN

- Advertisement -
- Advertisement -

Afgelopen week is de discussie over het gebruik van lachgas weer flink opgelaaid. Ook Boef spreekt zich uit tegen het gebruik van lachgas onder jongeren via zijn Instagram


In eerste instantie is het onderwerp weer opgelaaid door het aankomende verbod op de verkoop en daarnaast door een artikel waarin de mogelijke gevolgen pijnlijk duidelijk worden. In het artikel wordt o.a. gezegd dat er in Nederland zeker 64 jongeren een dwarslaesie hebben opgelopen door het gebruik van lachgas. Het aantal mensen met verlammingsverschijnselen is nog vele malen groter.


BOEF GESTOPT MET LACHGAS


Boef was voorheen een grootgebruiker van lachgas en stak dit niet onder stoelen of banken. Op Instagram liet hij dit vaak zien en ook zagen we het wederom in de veelbekeken Videoland docu ‘Gewoon Boef’. Een bezorgde fan probeerde Boef ervan te overtuigen om te stoppen, omdat hij niet wilde dat de rapper als hem zou eindigen. De fan is namelijk verlamd. Boef deelde de DM’s en liet weten inmiddels gestopt te zijn. Daarnaast zegt hij dat hij hoopt dat de boodschap duidelijk is en de jongeren een beetje wakker worden.Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -