12.1 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

BOEF, DOPEBWOY, RONNIE FLEX EN BIZZEY TE GAST BIJ DRAKE

- Advertisement -
- Advertisement -

De wereldberoemde superster en wereldwijd meest gestreamde artiest van 2018 staat vanavond en morgenavond in de Ziggo Dome. Internationale DJ Carnage is support act en hij neemt graag wat vrienden mee backstage.
Het is deze keer wel echt zo ver. Drake is tegen 21.30 uur begonnen met zijn optreden in de Ziggo Dome. Dat heeft de concertzaal via Twitter bekendgemaakt.VIER KEER IS SCHEEPSRECHTDe omstreden rapper zegde tot nu toe al drie keer zijn optreden in Amsterdam op het laatste moment af, om diverse redenen. Toch stonden maandagmiddag al vele tientallen fans uren voor aanvang van het optreden voor de ingang van de concerthal te wachten. Overigens stond dit concert eerst op 25 april gepland. Maar verplaatste Drake het optreden. De reden van het wijzigen van het tourschema is nog steeds onbekend.CARNAGE NEEMT VRIENDEN MEE…Internationale DJ ster Carnage is vanavond ook van de partij als support act. Carnage staat vooral bekend om zijn harde sounds. In 2015 releasde hij zijn debuutalbum ‘Papi Gordo’ waar onder andere de banger ‘I Like Tuh’ van afkomstig is. Inmiddels heeft hij tracks samen met grote rappers zoals Lil Pump, Lil Uzi Vert, Migos, Rich The Kid, ASAP Ferg, G-Eazy, Young Thug en nog veel meer.

View this post on Instagram

who should I work with this year? ??‍♂️??

A post shared by CARNAGE (@carnage) onBoef X Dopebwoy X Ronnie Flex X BizzeyOok Bizzey heeft een zeer goede vriendschap met ‘Papi Gordo’ nog uit zijn tijd bij Yellow Claw waar hij ook de wereld overvloog en collega DJ’s ontmoette. Ook Dopebwoy, Ronnie Flex en Boef zijn inmiddels goed met Carnage. Alle reden om deze 4 bekende Nederlandse rappers op stage uit te nodigen wanneer je als support act van Drake moet optreden. Viraliteit! Zo laat Carnage zien op zijn Instagram stories hoe hij voor de show aan het hangen is met Boef, Dopebwoy, Ronnie Flex en Bizzey.
https://www.instagram.com/p/BwSlChdH3df/

https://www.instagram.com/p/BwSoGpYlMco/

Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -