2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

BIZZEY KOMT MET DÉ ULTIEME SMOKERS APP, GREENMEISTER!

- Advertisement -
- Advertisement -

Leendert (Leo) Roelandschap a.k.a Bizzey heeft weer eens iets viraals gebracht. We kennen hem onder meer van pakkende tracks “Traag”, “DRUP”, “ Drama” en nog veel meer. 


GREENMEISTER APP


Nu heeft hij in september van dit jaar een app gelanceerd die het leven van een smoker wel heel erg makkelijk maakt. De Greenmeister app is namelijk een app waarin alle coffeeshops te vinden zijn. Met de app kan je makkelijk naar een coffeeshop zoeken in de buurt. Verder kan ook zien tot hoe laat de shops open zijn, hoe je kan betalen, of er een rookruimte is. Ook kunnen mensen een recensie achterlaten waardoor men meer informatie over een shop hebben die zij voorheen dus niet hadden. 


TABOE DOORBREKEN


De app is twee maanden geleden gelanceerd en is in totaal al meer dan 3000 keer gedownload. Bizzey is dit project samen met zijn zakenpartner Onnick Jessayan gestart. Zij zagen beiden dat er belangstelling was voor zo een soort app. Smoken is lang niet zo sociaal geaccepteerd als het drinken van alcohol en in een AD interview liet hij weten dat hij de taboe graag wil doorbreken. 

View this post on Instagram

OUR 🔥 WILL NEVER REALLY DIE 💜

A post shared by Brooks (@bizzey) on


“Ik ben zelf een smoker en ik reis voor mijn werk door het hele land. Ik liep er zelf vaak tegenaan dat ik naar een shop wilde gaan, maar niet wist waar ie zat. Als je ’s avonds zin hebt in een wijntje, kun je zo via Tripadvisor opzoeken waar je het beste kunt zijn. Maar hier rust nog een taboe op. Dit ga je niet even aan een medewerker van een tankstation vragen. Plus: daar heb je zelf ook niet altijd zin in.”

Leendert (Leo) Roelandschap a.k.a Bizzey

JOSYVLIO X HEF X WALLY A$M X MASCOTTE


Josylvio, Hef en Wally A$M werkte onlangs ook al samen met Mascotte om een unieke vloei te maken. Het eerste resultaat daarvan is ook al beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.


Heb jij al gestemd op jouw top 5 voor de Raptop 100? Dat kan nu via https://stem.raptop.nl/.Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. - Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -