16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

BILAL WAHIB KONDIGT EERSTE SOLOSHOW AAN OP 30 APRIL IN GASHOUDER AMSTERDAM

- Advertisement -
- Advertisement -

30 april is het zover voor Bilal WAHIB, zijn eerste soloshow in de Gashouder in Amsterdam. Dit maakte de zanger woensdagavond bekend. De 23-jarige zanger/acteur zal nummers van zijn debuutalbum El Mehdi ten gehore brengen.

“Ik ben zo excited om mijn album voor de allereerste keer live aan jullie te laten horen in de Gashouder. Dit is pas het begin”, geeft Bilal aan. Op het album staan hits als ‘Tigers’, ‘501’ en de singles ‘Ibiza’ en ‘1%’. De kaartverkoop start op donderdag 10 maart.

Hij komt niet alleen, want hij zal optreden met zijn eigen band.

OPHEF
Het was vorige jaar maart dat er landelijke ophef ontstond er rond Bilal Wahib, toen hij op Instagram Live een minderjarige jongen vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. De ster kreeg in november te horen dat hij niet zal worden vervolgd door het Openbaar Ministerie. Wel is hij verbannen van Instagram. Dit houdt de artiest niet tegen, want op social media platform Tiktok is hij populairder dan ooit!

Eind 2021 keerde hij terug in de publiciteit en bracht hij zijn debuutalbum uit. El Mehdi heeft inmiddels de platina status bereikt.

TOP 20 IN DE RAPTOP100
Ondanks alle ophef bleven duizenden fans achter Bilal Wahib staan, want de artiest eindigde Ivorianen jaar alsnog op positie 20 in de Raptop100 lijst van de Golden Lemon Awards.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -