1.8 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

BILAL WAHIB KONDIGT DEBUUT SHOW ‘EL MEHDI LIVE’ AAN

- Advertisement -
- Advertisement -

Eind 2021 verscheen het langverwachte debuutalbum van alleskunner Bilal Wahib, genaamd ‘El Mehdi’. Kort na de release schoten de streams door het dak heen en is het album platina. Dat zijn genoeg redenen voor Bilal Wahib om zijn debuut show ‘El Mehdi Live’ aan te kondigen op 30 april 2022 in de Gashouder in Amsterdam.

Op zijn debuutalbum ‘El Mehdi’ staan hits als Tigers en 501, maar ook de singles Ibiza en 1%, een featuring met Kraantje Pappie. Daarnaast zijn ook artiesten als Bizzey, Boef, Big2 en Frenna op het album te horen. Tweeënzeventig uur na het verschijnen van ‘El Mehdi’ is deze binnengekomen in de Top Albums Debut Global Charts van Spotify.

Een soloshow in de Gashouder lijkt een logisch gevolg voor de zanger, het is een langgekoesterde droom: “Ik heb eindelijk mijn album “El Mehdi” aan jullie kunnen laten horen. Een album vol met emotie, maar met nog meer liefde. Wij gaan groter. Want met veel trots kan ik met jullie delen dat ik op 30 april mijn eigen show samen met mijn band in de Gashouder in Amsterdam geef. Door jullie support is het album platina gegaan. Ik ben zo excited om “El Mehdi” voor de allereerste keer live aan jullie te laten horen in de Gashouder. Dit wordt mijn hardste soloshow OOIT en dat kan alleen met MIJN TIJGERS. Dit is pas het begin.”

Ben jij hierbij? Laat het weten in de comments.

————————————

LEEFTIJD

De show is toegankelijk voor alle leeftijden. Wel is een begeleider verplicht voor kinderen onder de 12 jaar. Voor kinderen onder de 16 jaar adviseren wij om samen met een begeleider te komen.

————————————

DATUM & TIJDEN

El Mehdi Live in de Gashouder vindt plaats op 30 april 2022.

19.30 uur – Deuren open

22.30 uur – Einde show

————————————

LOCATIE

Gashouder, Westergas @ Amsterdam

Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -