18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

BILAL WAHIB EN BIZZEY DROPPEN VIDEOCLIP ‘VIDEO VIXEN’

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag droppen Bilal Wahib en Bizzey samen de langverwachte videoclip van ‘Video Vixen’. De track is geproduceerd door Moker B en is uitgebracht onder het label Topnotch.


Acteur Bilal Wahib, ook bekend als Mo de Show van Mocro Maffia, maakte vorig jaar een uitstapje naar de muziek met zijn single ‘Vliegen’. Dit was zijn eerste experiment met muziek en meteen met succes mogen we wel zeggen. ‘Vliegen’ was geproduceerd door Monsif, die al talloze hits op zijn naam heeft. Met ruim 5 miljoen streams op Spotify en ongeveer 1,2 miljoen views op de clip op YouTube zette Wahib meteen een stempel in de muziekindustrie. Dit was tevens de titelsong van de film ‘De Libi’ waarin hij zelf samen met collega Oussama “Muis” Ahammoud in speelde.


BILAL WAHIB EN BIZZEY


Dit keer bundelt de jonge acteur/artiest de krachten samen met één van de grote namen uit de industrie en tevens de nummer 5 act uit de Raptop 100, namelijk niemand minder dan Bizzey. Behalve dat de track zelf een zomers pareltje is, kan men ook weer genieten van een toffe videoclip van Framez Productions! Check de videoclip hieronder en drop jouw vibe hierop in de comments!- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -