18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

BILAL KEERT NA CONTROVERSIE TERUG MET RELEASE ‘PARANOIA’

- Advertisement -
- Advertisement -
Muzikant en acteur Bilal Wahib keert na een donkere periode terug met zijn brand new single ‘Paranoia’. Ruim zes maanden verdween het jonge talent van het toneel na een schandaal op social media. Al snel begon het publiek zich af te vragen waar Wahib bleef en of hij nog met muziek uit zou komen. Met dit nieuwe passievolle nummer maakt Wahib officieel zijn re-entry in de muziekscene. ‘Paranoia’ is vanaf vandaag te beluisteren via o.a. Spotify en Youtube: de bijbehorende videoclip is intiem en vol met passie, alle emoties komen hier tot zijn recht komen.
Nathan Moszkowicz: “Bij NAMAM hebben wij altijd in het talent van Bilal Wahib geloofd. Daarom zijn wij ook altijd achter hem blijven staan. Behind the scenes hebben wij hard gewerkt aan deze ‘comeback’ en het resultaat mag er echt zijn. Wij zijn super trots op hoe Bilal de afgelopen tijd heeft doorstaan. Met veel doorzettingsvermogen en wilskracht is dit project tot leven gekomen. Wij hopen dat het publiek zijn muziek weer zal omarmen, net als zijn voorgaande werk.”

Bilal Wahib: “Het afgelopen half jaar was heel erg heftig. Gelukkig heb ik muziek als uitlaatklep gehad. ‘Paranoia’ is een nummer met een speciale betekenis voor mij, ik heb veel van mijn emoties en gevoelens kunnen uiten tijdens het maken van dit nummer. Ik hoop dat jullie ‘Paranoia’ waarderen en kunnen genieten van dit nieuwe nummer.”
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -