20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

BILAL EN OUSSAMA: RECAP TOT NU TOE

- Advertisement -
- Advertisement -

Even rewind: heel Nederland werd vorige week woensdag wakker in de nasleep van de IG live van Bilal Wahib en Oussama Ahammoud van de avond ervóór. Je weet wat er is gebeurd, dus die hele torie skippen we. Maar wat gebeurde erna? We zetten de facts even voor je op een rij.

De reactie van platenlabel Topnotch kwam vlak nadat bekend werd wat er was gebeurd. Topnotch dropte Bilal van hun label en nam afstand van de gebeurtenissen. Ook BNNVARA stopte met hun collab met Bilal. NAMAM, die beide boys als management hebben, wacht het politieonderzoek af.

Bilal en Oussama zijn beiden inmiddels verhoord: Bilal als verdachte, Oussama als getuige. Er is tot nu toe geen aangifte gedaan, maar Bilal kan alsnog aangeklaagd worden. Als de artiest/acteur veroordeeld wordt, kan hij een gevangenisstraf krijgen – shit is dus echt serieus. Ook Instagram reageert: Bilal en Oussama zijn for life van het platform verbannen. 

Bilal zou bij de RTL tv-show BEAU zijn kant van het verhaal willen vertellen, maar trok zich op verzoek van de familie van het jongetje terug. Beau kreeg van alle kanten kritiek omdat hij Bilal had uitgenodigd, vooral op Twitter gingen mensen los.

Maandag liet de advocaat van dit jongetje weten dat hij vervelende berichten binnen kreeg en riep hij mensen op om alleen berichten met support te sturen.

Reacties uit de scene


In de scene zijn de reacties verdeeld. Appa ging op bezoek bij de minderjarige jongen waar het om ging om wat support en love op ‘m te gooien. En sommige artiesten keurden de actie van Bilal en Oussama af, maar vonden de gevolgen niet legit. Artiesten met wie Bilal eerder featurings mee heeft gehad reageren ook verschillend. Ronnie Flex had in eerste instantie alle foto’s met Bilal van z’n insta verwijderd, maar zegt daar nu spijt van te hebben. Hun track ‘501’ heeft goud behaald.
Bilal is al een tijdje low key en één ding is duidelijk: deze torie lijkt voorlopig nog niet uitgespeeld.

Blijf Raptop volgen voor de laatste updates!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -