1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

Big2 trapt het nieuwe jaar rappend af met zijn multi-single ‘GOAT’

- Advertisement -
- Advertisement -

Trouwe fans van Big2 beginnen het jaar goed, want de artiest brengt vandaag de nieuwe multi-single ‘GOAT’ uit. Dit project bevat naast een gelijknamige single ook de track ‘Voor Je Nek’. Zoals de titel van het project reeds doet vermoeden, rapt Twan over zijn status en zijn leven de afgelopen jaren. ‘GOAT’ komt uit via zijn eigen label Dreamteam en is vanaf vandaag overal te streamen.

Big2 keert terug met de beats, flows en raps waar zijn fans het meest van houden. In deze sterke hiphop tracks neemt Twan ons mee door zijn leven als GOAT de afgelopen jaren. Met zijn kenmerkende flow beschrijft hij hoe zijn leven eruit ziet als labelbaas van Dreamteam, als één van de twee Opposites en zijn leven als jonge vader. Verder laat Twan zijn luisteraars weten dat hij nog steeds voor de nummer 1 plek komt.

‘GOAT’ is het begin van een reeks hiphop tracks die gereleaset zullen worden de komende periode. De tracks op deze multi-single zijn geproduceerd door multi-platinum producer JasonXM. Een sterke combinatie van producer en rapper met een dito sound als resultaat.


Big2 (Twan van Steenhoven) is rapper én producer en is tevens de helft van de populairste HipHop-act van Nederland; The Opposites! Inmiddels timmert Big2 óók solo hard aan de weg; zo bracht hij in 2018 independent zijn eerste solo-album ‘Van Staal’ uit met gastbijdrages van onder andere Glen Faria en Jonna Fraser, startte hij zijn eigen label ‘DreamTeam’ en produceert hij -naast zijn verdienstelijke carrière als solo-artiest- vandaag de dag nog voor Nederlands’ grootste artiesten. In april 2021 verscheen zijn meest recente album ‘New Life’ en daarnaast dropte hij onder andere de tracks ‘Leuk’ met Antoon, welke reeds de dubbel platina status bereikte, en ‘Vogelvrij’  met legends Josylvio en Sticks. 

Beluister ‘GOAT’ via Big2.lnk.to/GOAT

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -