20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

02JAYLE x JOYGILL EEN VURIGE COLLAB?! 25 DEC DROPPEN ZIJ ‘BETER’

- Advertisement -
- Advertisement -

Op 25 december droppen 02Jayle en de goodvibes only artiest Joygill de track ‘Beter’. De track wordt uitgebracht onder het label Big Dutch Entertainment en de productie wordt verzorgd door Prod.JL. 02JAYLE


Jay is een 18 jarige producer en is opgegroeid in Culemborg. Op een jonge leeftijd heeft hij al veel interesse in muziek. Op zijn 14/15 jarige leeftijd begint hij het serieuzer aan te pakken en hij begint met het maken van beats. Dit heeft hij toen ongeveer 3 jaar gedaan en toen besefte hij dat hij meer wilde doen met muziek dan alleen het maken van beats. Zodoende heeft hij zich aangemeld voor de opleiding Podium Evenement Techniek en hier kon hij gebruik maken van de muziekstudio’s van de school. Hier heeft hij ook zijn eerste nummer gemaakt en vanaf toen wist hij dat zijn toekomst in de muziek ligt.


JOYGILL


Joygill is een Nederlandse rapper en vocalist afkomstig uit Amsterdam. Hij is op een jonge leeftijd al bezig met het maken van muziek. Op 12 jarige leeftijd startte hij zijn muziekcarrière en speelt hij onder meer in een Brassband en start hij een rapgroep op genaamd ‘J-Legends’. 

Joygill

Dit jaar heeft hij al meerdere tracks naar buiten gebracht zoals ‘Mango’, ‘Designer’ en ‘My Boo’ is het nu tijd voor zijn nieuwste single ‘Beter’. De snippet van deze vurige track heeft op Instagram al voor veel positieve reacties gezorgd. 


Naast ‘Beter’ dropt Joygill een week later met oud op nieuw zijn eerste EP en zal het jaar dus afsluiten met veel vuurwerk! Zoals we altijd zeggen don’t sleep on this en blijf het allemaal volgen. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -