1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

BEN JE MUZIKANT EN ZIJN VEEL OPTREDENS VAN JE GEANNULEERD?

- Advertisement -
- Advertisement -

Bouw nu juist aan je netwerk, team en fanbase! Dit is de perfecte periode om meer fans aan te trekken en te netwerken binnen de industrie achter je PC, laptop of telefoon. Iedereen moet thuis zitten. Jij hebt daardoor waarschijnlijk meer tijd om je in te zetten voor je muziek en potentiële fans zitten volop op social media in de hoop geëntertaind te worden. Daarbij is het ook belangrijk dat je vakbekwame om je heen zoekt voor de executie van alles rondom jou als artiest heen. Dit is hoe je het doet…


Zorg dat je 1-0 voor komt te staan..


Fans staan nu juist open voor hun misschien wel nieuwe favoriete muzikant/band of rapper! Zorg ervoor dat je 1-0 voor komt te staan. Vind je het lastig om nieuwe luisteraars voor je muziek aan te trekken of om de juiste personen te ontmoeten in de muziekindustrie om mee te werken? Je maakt natuurlijk muziek omdat je dat zelf leuk vindt, maar het is toch ook wel heel gaaf als andere mensen er ook naar luisteren. Je zou graag meer mensen bereiken buiten je eigen vrienden en familie. Maar hoe?


Zichtbaarheid is the key


Zichtbaarheid is hierbij de oplossing. Als je niet zichtbaar bent, dan val je niet op tussen alle andere muzikanten en dan kan het voelen alsof er niemand zit te wachten op je muziek. Het is belangrijk dat je zichtbaar wordt, want je moet top-of-mind zijn wil je fans aantrekken die naar je muziek luisteren en uiteindelijk van je gaan kopen. Je wil het liefst iedere dag even door de gedachten gaan van mensen. Het probleem is, jij wil je als artiest gewoon volledig storten op het maken van je muziek en je creativiteit uitlaten. Vind daarom een team om jouw heen om alle randzaken te regelen voor je. Denk hierbij aan boekingen, management, social media, styling en natuurlijk iemand die foto’s of video’s voor jou kan schieten.

Zie hier een voorbeeld van een advertentie op MIJNRAPTOP

Geen idee waar je deze vakbekwame mensen kan vinden en dan ook nog eens binnen de Nederlandse muziekindustrie? Maak een gratis account aan op MijnRaptop en vind daar vele mensen die hun diensten aanbieden. Staat er iemand niet bij waar jij naar op zoek naar bent? Maak dan een advertentie aan zodat diegene jou wel kunnen vinden.
Zoals we altijd zeggen; ‘ don’t sleep on this’ en maak nu snel je account aan!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -