9.6 C
Amsterdam
zondag, mei 29, 2022

BEKENDMAKING TRACKLIST NIEUWE EP KAASCOUSE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Je favoriete nietsnut’ dropt aanstaande vrijdag 29 mei zijn nieuwe EP genaamd ‘Met een beetje geluk’. Dit maakte Laïd Attiaoui, beter bekend onder zijn artiestennaam Kaascouse, vorig week bekend via zijn Instagram. Raptop sprak Kaascouse erover en vandaag is het zo ver. Wij mogen de tracklist en featurings bekendmaken!


Na het winnen van “The Next MC” brengt de rapper in 2013 ‘Je Favoriete Nietsnut’ uit. Hiermee behaald hij een nummer 1 hitnotering in de FunX chart. Onder de platenlabel Bonne Chance Music brengt hij  Je Favoriete EP en  Allemaal Goed EP. Momenteel heeft hij Bonne Chance verlaten en is hij voor zichzelf gestart. Kaas is op dit moment nog steeds de best bekeken battle mc (PunchOutBattles) van Nederland & België, met meer dan 5 miljoen views. Met als kers op taart heeft hij ook één keer in het voorprogramma van niemand minder dan Akon gestaan.


Aanstaande vrijdag is het zo ver, want dan kunnen we eindelijk genieten van zijn volgende EP ‘Met een beetje geluk’. De plaat zal bestaan uit 6 tracks en samenwerkingen met o.a. Sandy, Camden, Rody Delorean, Bruur Baloe en Tobert. Check nu de cover en tracklist beneden en besef de EP aanstaande vrijdag!


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -