16.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

Bastaard dropt De Doesh EP

- Advertisement -
- Advertisement -

Vorige maand vertelde het label van Bastaard al aan Raptop dat zijn EP sneller dan verwacht zou komen. Vandaag is het zo ver: De Doesh EP ziet het licht en is volledig geproduceerd door BMB.

De EP neemt je mee naar Bastaard zijn wereld en laat je voorstellen aan een alterego die ‘Doesh’ heet. Vol extreme donkere humor, zelfspot en controversiële onderwerpen verteld hij zijn verhaal. Zo gaat hij geen een taboe uit de weg en zoekt graag de grens op, van zichzelf maar ook van de rest van de wereld. De EP begint met ‘Komt Later’, hier rapt Bastaard hoe anderen zeiden dat het nooit iets ging worden maar hij verder is dan dat ooit gedacht werd.

Klojo’ laat je voorstellen aan Doesh, die alles kapot wil maken inclusief zichzelf. Daarna neemt Bastaard je mee in ‘Valse Start‘ naar zijn verleden met een nogal cynische ondertoon en heeft hij het over een nachtmerrie over Bilal en Fabiola. Vervolgens komt hij terug met een banger genaamd ‘Gepast’ waarin hij vergezeld wordt door Tico Mac om vervolgens af te sluiten met ‘Wat Is Doesh’. Een verwijzing naar de titel van de EP en waarin duidelijk wordt dat iedereen wel een ‘Doesh’ in zich heeft maar dat vaak wil ontkennen. Kortom, deze concept EP is een voorbode voor wat komen gaat en stelt je voor aan een unieke artiest in de Nederlandse HipHop scene. 

Tot onze verbazing kregen we te horen dat deze EP een voorbode is en dat er nog veel meer muziek zal uitkomen. Zoals je gewend bent hoor je dit natuurlijk als eerste bij Raptop!

Check hieronder ‘De Doesh EP’ en vergeet Bastaard niet te volgen!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -