16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

BASTAARD DROPT AFTERMOVIE EN EXCLUSIEVE MERCH VAN ‘KLOJO’

- Advertisement -
- Advertisement -

Na de succesvolle debuut van Bastaard (of is het nu Doesh?) met ‘Klojo’ zit hij niet stil. Hij  heeft namelijk een aftermovie en exclusieve merch beschikbaar voor ‘Klojo’ op de website van The Wanted People

Ben je fan van Bastaard en ben je een ‘Klojo’? Wil je graag iets heel exclusiefs? Dan is deze merch jou op het lijf geschreven. Van dit pakket zijn er maximaal 25 stuks en dit specifieke pakket zal na deze release nooit meer uitgebracht worden. 

Bastaard zit momenteel druk in de studio om zich te focussen op een EP. Een EP waarin je hem leert kennen op een ‘Doesh’ manier. Alle reden voor Raptop om contact op te nemen met zijn label TWP voor meer info en we mogen alvast verklappen dat er een hele toffe featuring aankomt. Met wie? Dat houden we nog even geheim, maar houd de Raptop website in de gaten aangezien wij dit binnenkort verklappen.

Inmiddels is er een andere nieuwe featuring uit ‘Douche’ waarin Bastaard weer helemaal los gaat met o.a. Gowtu, Tico Mac en Yooms. ‘Ik ben laag als beperking, je maat als je sad bent/ Wiep d’r zo hard, connie die klapt bel kinderbescherming’.

We kunnen voor nu niet veel verklappen maar een hele toffe featuring is in de maak. Verwacht in februari veel vuur/lava van Bastaard om de kou door te komen.

Update: Nog maar 20 pakketen beschikbaar en één daarvan kan jij winnen. Wat je ervoor moet doen, kan je hieronder lezen.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -