1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

AVEDON BRENGT AANSTAANDE VRIJDAG ZIJN NIEUWE SINGLE ‘HAVANA’ UIT FT. HENKIE T EN YSSI SB

- Advertisement -
- Advertisement -

‘Havana’ is ontstaan tijdens een studio sessie van Avedon, Henkie T en Yssi SB in een van de studio’s is Wisseloord. Het idee was om een internationale trap beat track te maken in combinatie met drill. Het resultaat is een catchy track met een exotische onverwachte en vernieuwende trap sound. Henkie T en Yssi SB hebben de verses line voor line opgenomen – een werkwijze die niet gebruikelijk is.

Aanstaande vrijdag verschijnt er ook een videoclip bij de track. Havana is natuurlijk de hoofdstad van Cuba. Avedon wilde dit op een creatieve manier in de video verwerken. De Cubaanse sigaar is hierin het uitgangspunt en weergeeft het zwoele en rauwe gevoel van de stad. Hieronder alvast een sfeerbeeld uit de video. 

‘Havana’ is de derde single van Avedon. De Nederlandse artiest en producer debuteerde vorig jaar met de single ‘Program’ – een samenwerking met Donnie en Adje. Daarna volgde ‘Shoot It’ – een collab met Sjaak en Jebroer. Avedon staat bekend om zijn unieke en veelzijdige productiestijl waarin hij verschillende genres mixt en overwachte combinates maakt. Dit heeft hem ook in LA tot een succesvolle producer gemaakt die samenwerkt met artiesten als Trippie Redd, 6ix9ine en Megan Thee Stall 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -