AVALON MUSIC: MASSIEF FT VIC9 – BETALEN

Niet lang geleden tekende Massief een contract bij Avalon music. Vandaag releasde hij zijn eerste track + videoclip onder Avalon.

Avalon Music

Avalon is een platenlabel gevestigd in Amsterdam. Ze zijn opgericht in 2014, nog een super jonge label als je dit vergelijkt met Top Notch (1995).  Bij Avalon music zitten onder andere Dopebwoy, Duran, Era, Jayboogz, Jayh, Zefanio en natuurlijk Massief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nu online! Link in bio! @vic9nine Laat onder de videoclip weten in de reacties op YouTube wat jullie van de track & videoclip vinden!

Een bericht gedeeld door MASSIEF☠️🏴 (@massief) op

MASSIEF!!

Hij is de samenwerking aangegaan met Vic9 op de track ‘Betalen’. De track is geproduceerd door Masterchop en is hieronder te zien. In de clip zie je ook Supergaande ster Qucee. In de video belt hij met Massief en vraagt hem om hulp. Qucee geeft aan dat “jongens nog steeds niet hebben betaald” en Massief moet “het” gaan halen.

Avalon music

Check hieronder de videoclip:

Qucee en Massief

Massief en Qucee zijn twee grote jongens. Dat Massief toch wel een stukje groter/sterker is, is wel te zien in de vlog van Qucee. Ze doen hier een zogenaamde kofferbak challenge. De opdracht is om je tegenstander als eerst in de kofferbak te krijgen. De twee heren doen in totaal 3 rondes en jullie weten denk ik al wie dit gaat winnen.

 

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie