13.4 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

ASHAFAR DROPT ZIJN DEBUUTALBUM GENAAMD MOCROSH*T

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft de Hella Cash member Ashafar zijn langverwachte debuutalbum gedropt. MocroSh*t bestaat uit totaal 15 tracks met meerdere samenwerken erop.


2019


Ashafar brak vorig jaar echt door in de Nederlandse hiphop industrie. Met tracks zoals ‘Panamera’, ‘WayWay’ en ‘Lamborghini’ behaalde hij binnen no-time miljoen streams binnen op Spotify en YouTube. Door zijn immense succes van vorig jaar eindigde Ashafar op plek 10 van de Raptop 100 lijst van vorig jaar. Stem hier op jouw top 5 rap acts van het afgelopen jaar.


“ALLEEN MAAR DE VOLWASSEN ASHAFAR”


Het is voor het eerst dat Ashafar een compleet eigen album released. Hij was eerder wel te horen op tracks van Hella Cash Gang-albums en hij bracht eerder al EP’s uit. Tegen Fernando Halman zegt Ashafar het volgende over MocroSh*t:

“Ik vind mezelf volwassener overkomen. Het is gewoon next level, een nieuw hoofdstuk. Je gaat nu alleen maar de volwassen Ashafar horen, daarvoor was ik nog een beetje zoekende.”

Ashafar bij FunX

MOCROSH*T


MocroSh*t bestaat uit totaal 15 tracks en meerdere featurings. Zo werkt hij natuurlijk met Hella Cash members KA en Josylvio. Verder zijn Mula B en 3Robi ook te horen op het album.

Wat vinden jullie van het album? Laat het weten in de comments.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -