16.9 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

ARTISTIC RAW EN JUSTICE TOCH DROPPEN AANSTAANDE VRIJDAG ‘SEXY WAKKA’

- Advertisement -
- Advertisement -

Artistic Raw en Justice Toch het duo dat de afgelopen jaren samen een aantal heerlijke tunes hebben gedropt zijn weer bezig geweest! Komende vrijdag (4 juni 2021) dropt ‘Sexy Wakka’. Wij hebben het genoegen gehad om de track al te mogen beseffen en de track zal de zomer extra heerlijk maken.

De vergelijking met tracks als ‘GAS’, ‘EWA EWA’ en ‘HUTS’ worden al gemaakt. Op de vraag hoe de track tot stand is gekomen antwoorden de heren, Justice: “Eigenlijk ging het helemaal vanzelf, Artistic zette de beat op en ik begon gewoon te rijmen zonder er echt bij na te denken”

Artistic: “Ik had de beat net ervoor getikt en Just zei zet m ff op, en begon te freestylen en het klonk DOM! We hebben de track daarna aan een paar mensen laten horen en iedereen vond het lauw.”

Het label Brothers United Records voegt eraan toe: “Vaak moeten we even wennen aan een nieuwe sound maar deze kwam meteen heerlijk binnen. We verwachten veel van deze track. Complimenten aan Justice & Artistic voor deze.”

De track is inmiddels ook al opgepakt door Gabriela Joven, die wordt gezien als de Arubaanse Kylie Jenner. Vanaf vrijdagnacht om 00.00 dus te vinden op alle streaming outlets.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -