ZEFANIO

Zefanio Wielzen is een Nederlandse zanger en rapper uit Amsterdam. Hij werkt veel samen met Jonna Fraser en Josylvio en hij staat momenteel onder contract bij Avalon.


LONG STORY SHORT

Aan het begin van zijn carrière richtte Zefanio zich op de Engelse taal, maar switchte al snel naar Nederlands. Hij werkte toen veel samen met Zonamo Underground en dropte al snel een sessie met Architrackz. Zijn eerste track is met Mellamell en Brace en heet ‘Freak’. In 2017 bracht hij zijn eerste EP uit genaamd ‘Zefanio’. Er volgden vele samenwerkingen met onder andere Henkie T, F1rstman Cho, Delany en Josylvio. Zijn nieuwste release uit 2020 is ‘Gorgeous’ met F1rstman. 

HIGHLIGHTS

Nadat hij bij Avalon tekende behaalde hij zijn eerste gouden platen. Zijn grootste hits zijn ‘In Je Stad’ met F1rstman uit 2018 met 3,7 miljoen views, ‘Laatste Keer’ met Jonna Fraser met 3,3 miljoen views, ‘In Ons Geloven’ uit 2017 met bijna 4 miljoen views en ‘Lifestyle’ met Josylvio uit 2018. Een man van de cijfers, zoals je wel kan lezen. Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl