YSSI SB

Als iemand het nieuwe hot talent is van 2020, dan is het Yssi SB wel. Dit jonge talent uit Almere zorgde eerst helemaal zelf voor honderdduizenden views op zijn track ‘Paper Zien‘. 

Yssi SB

LONG STORY SHORT

Begin dit jaar sloot Yssi SB zich aan bij Quatro Vision. Tijdens het tekenen kreeg deze young boy meteen een Rolex in zijn handen. Dit zorgde natuurlijk voor veel media aandacht. Zijn laatste track ‘In Die Life’ heeft inmiddels ruim 2,5 miljoen views behaald op YouTube.  

HIGHLIGHTS

Al een paar maanden na ‘Paper Zien’ sprongen grote namen zoals Henkie T, Sevn Alias en Josylvio op de remix van de track, die nu ruim 8.5 miljoen views op YouTube heeft. Ook zijn 101barz sessie  haalde 1,5 miljoen views. Maar weinig nieuwe talenten maken zo’n grote come-up als deze man. In 2020 bracht Yssi zijn debuutalbum ‘Nooit Gedacht’, waar onder meer de hits ‘Paper Zien’ en ‘Scooter’ op stonden. De jonge rapper drukte nogmaals zijn stempel op de rapgame en besloot niet stil te zitten. In de jaren erna bracht Yssi keiharde singles uit als ‘The One’, ‘Slide’, en ‘Regular Kid’. In 2022 eindigde hij als nummer 22 op de Raptop 100-lijst.Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl