YILMAZZ

Yilmaz Akbaba, beter bekend als de rappende Barber en acteur in de misdaadserie
Mocro Maffia seizoen 4 & 5 is geboren op 15 februari 2005 en komt uit Maastricht. Daar is
hij ook geboren en op gegroeid. Hij is van Turks/Marokkaanse afkomst. Hij weet goed hoe
hij gebruik moet maken van zijn talenten. Zo heeft hij sinds klein al grote dromen waar
andere op zijn leeftijd nog niet mee bezig waren.. “als ik het doe dan moet ik het ook echt
goed doen”, aldus zijn woorden. Hij kijkt niet naar de rest en heeft daarbij zijn eigen style
gecreëerd.

LONG STORY SHORT

Yilmaz, een veelzijdige en gedreven individu, begon zijn reis als een talentvolle voetballer op jonge leeftijd. Ondanks zijn veelbelovende start, werd hij gedwongen te stoppen vanwege een ernstige blessure. Tijdens de lockdown in 2020 ontdekte hij zijn onverwachte talent voor knippen en bouwde dit uit tot een succesvolle barbierszaak.

Parallel aan zijn opkomende carrière als barbier, koesterde Yilmaz een verborgen passie voor muziek en begon met rappen. Na drie jaar toegewijd oefenen bracht hij in 2023 zijn eerste officiële muziekrelease uit, met lovende reacties. Hij wil zijn luisteraars inspireren om hun dromen te najagen zonder zich te laten beïnvloeden door anderen.

Niet van plan om te vertragen, opent Yilmaz binnenkort zijn eigen barbershop, ‘Millionhairs’, in Maastricht. Hij ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en is vastbesloten om zijn potentieel te benutten. ‘Yilmazz’ is zonder twijfel een opkomende artiest en ondernemer om in de gaten te houden.

HIGHLIGHTS

Op 9 juni 2023 was zijn eerste release genaamd ‘VERDIEND’ de videoclip werd daarbij gemaakt in Dubai. Niet lang erna kwam hij weer met een 2e release ‘VANNACHT’ in hartje Ibiza, beide tunes worden goed ontvangen door zijn trouwe luisteraars op Spotify. Je vindt hem onder de alias ‘Yilmazz’. Yilmaz: “Ik denk altijd goed na over hoe ik mijn clip wil hebben, ik vind het voornaamste om het elke keer op een gekke locatie op te nemen om zo ook mijn fans mee te nemen in een wereld waar nog zoveel meer valt te ontdekken”. Wat Yilmaz vooral mee wilt geven aan zijn luisteraars is dat ze hun dromen moeten volgen. “Zolang je niet start gaat er ook niks gebeuren. niet kijken naar wat andere van je vinden. Blijf je ding doen om zo hoog mogelijk op te klimmen in wat je ook doet of staat in het leven. Volg je dromen en maak je ouders trots.”

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl