VONNEKE BONNEKE

Vonneke Ritfeld, beter bekend als Vonneke Bonneke. Ze is een vlogger die onlangs de stap heeft gemaakt naar de muziek wereld.

LONG STORY SHORT

Vonneke begint haar carrière met het maken van grappige filmpjes die op het internet zet. het blijkt een goede stap te zijn. Men vindt haar grappig en hierna begint ze met vloggen. Ze deelt haar leven en deelt dit met de mensen. Al snel heeft ze op YouTube een grote fanbase. Voor Vonneke is dit niet het eindstation. Na het veroveren van de online wereld gaat ze nu de muziekindustrie in. Wat niet iedereen weet is dat ze al langer bezig is met muziek maar in 2018 wordt het serieus. Ze tekent een platencontract bij Ali B platenlabel Trifecta. Kort hierna released ze haar eerste officiële single ‘Loesoe Challas’.

HIGHLIGHTS

Vonneke heeft meer dan 280K volgers op Instagram en bijna 100.000 Youtube subscribers. In haar nog jonge muzikale carrière heeft ze één single gedropt en dat is ‘Loesoe Challaz”. De track heeft meer dan 700K Spotify plays en meer dan 750K YouTube views. Op Spotify heeft ze ook al meer dan 40K vaste luisteraars. Dit is nog maar het begin van Vonneke Bonneke er is heel veel vuur opkomst!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl