VIC9

Wie Quivaughn Joel Jordan nog niet kent heeft onder een rots geleefd. Jullie kennen hem beter onder zijn artiestennaam Vic9 een rapper uit Hoogvliet, Rotterdam.

LONG STORY SHORT

Vic9 staat bekend dat hij een criminele verleden heeft. Daarom is hij voorzichtig over en identiteit en laat daarom vrijwel nooit zijn gehele gezicht zien. Door een collab in 2016 met Sevn Alias op de track ‘Enge Whip’ speelt hij zich in het zicht van het grote publiek. Daarna hij is op veel verschillende projecten van onder andere KevinKempi en Josylvio verschenen. Niet de mindere namen in de game. De rap carrière van Quivaughn gaat als een raket en midden 2017 staat hij onder contract bij platenlabel Top Notch. Zijn eerste single ‘Anekdote’ laat niet lang op zich wachten. Kort daarna komt ook ‘Geluk’ en ‘Fear None’ in samenwerking met Djaga Djaga en Kevin. Zijn debuut EP ‘9’ komt ook nog in 2017 uit en zijn tweede EP ‘92:29’ in 2018.

HIGHLIGHTS

De featuring op de track ‘Abu Dhabi’ van Josylvio heeft inmiddels de gouden status binnen en is hard op weg naar platina. Met de track ‘Doorgaan’ van Jairzinho waar Vic zijn bijdrage heeft geleverd heeft hij inmiddels al een gouden plaat in ontvangst mogen nemen. Zijn twee singles ‘Gunman’ en ‘Gezegd’ hebben op Spotify al meer dan zes miljoen streams en dit is nog maar het begin.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl