VALSBEZIG

Valsbezig is een movement en bestaat uit vier jongens allemaal afkomstig uit Amsterdam Zuid Oost met een Surinaams achtergrond. Maak kennis met Demirel Stuart (Demma VB), Renilhio Linger (Kees VB), Reginio Doelwijt (Ginio VB) en Ritchie Linga (Ritchie VB).

LONG STORY SHORT

De groep is bij elkaar gebracht door Demma VB in 2013. De boys kende elkaar al via school en de buurt waar ze opgroeide. Vanaf 2014 begint VB echt serieus met het maken van muziek. De meeste mensen kennen de single ‘Hanna Montana’ waarschijnlijk wel, gereleased in 2015. Door het succes van dit nummer staat VB op meerdere festivals in de zomer van 2015. Kort hierna werken ze hard aan hun eerste Ep ‘It’s A VB Thing’. Ondertussen getekend bij hiphoplabel Top Notch en meerdere club bangers om hun naam zoals ‘BUK’ en ‘Wine’.

HIGHLIGHTS

The movement, genaamd Valsbezig, brengt alleen maar mega hits. Op hun album ‘Soon op Top’ staan meerdere nummers die meer dan een paar miljoen plays/views hebben. De track ‘Kapot’ heeft op Spotify 1,3 miljoen plays. ‘Zina’ heeft bij elkaar meer dan 4 miljoen plays/views op Sportify en YouTube. De kers op de taart is ‘BUK’, bijna 10 miljoen plays op Spotify en 5 miljoen op YouTube. De boys van Valsbezig zijn opweg naar de top dus hou ze in de gaten!

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl