THEE

Maak kennis met Tristan Weimer, beter bekend onder zijn artiestennaam Thee. Hij groeide op in Heerlen/Aachen en is woonachtig in Venlo. 


Thee

LONG STORY SHORT

Thee heeft in zijn verleden veel domme fouten gemaakt en heeft ook veel dingen meegemaakt. Deze ervaringen hoor je terug komen in zijn muziek. Hij maakt zijn debuut als rapper in 2020 en de allereerste track die hij dropt is ‘Kraken’. Dit is een track die hij samen met Chevvy, rapper uit het zuiden van Limburg, heeft gemaakt. Sindsdien probeert Tristan zo consistent mogelijk track te droppen. Thee is een veelzijdige artiest, zo kan hij love songs maken maar ook boze trap muziek.

Verder heeft Thee een underground label genaamd LoveForMusic (LFM). Chevvy is een van de artiesten die bij LFM getekend zit. 

HIGHLIGHTS

In de korte tijd dat Thee bezig is met het maken van muziek heeft hij al aardig wat streams en bekendheid weten te genereren. De rapper uit het zuiden heeft binnen een half jaar zeven tracks gedropt met in totaal meer dan 100K streams! Buiten het maken van muziek staat Tristan ook bekend van honkballen, waar hij in het verleden op hoog niveau heeft gespeeld. We gaan nog veel van deze talentvolle rapper uit het zuiden horen. Zoals we altijd zeggen, don’t sleep on this en blijf het allemaal volgen.

Op- of aanmerkingen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl