THE PARTYSQUAD

The Partysquad bestaat uit twee Dj’s/producers, Jerry Leembruggen en Ruben Fernhout. Ze komen beiden uit Nederland en zijn al 10 jaar één van de dopeste DJ-formaties van Nederland.

LONG STORY SHORT

Het tweetal ontmoet elkaar tijdens een tournee in 1998. Ze beginnen in dat jaar op te treden in Nederland, Marokko en Spanje. Vervolgens gaan ze ook Engeland, Portugal, Zweden, Curaçao en Suriname langs. In 2005 staan ze onder contract bij Good Life Music. En brengen ze hun mega single ‘Wat wil je doen’ uit. Hun debuutalbum ‘De bazen van de club’ wordt gereleased in 2006. Vervolgens kent de groep in 2008 een grote tegenslag. Tijdens een internationale tour belandde Jerry in een auto ongeluk waardoor hij in een coma raakt. Jerry geeft niet op, revalideert langzaam en in 2010 maakt hij zijn comeback. het volledige herstel werd gevierd met de single ‘Welkom terug’. De track die werkelijk iedereen kent is natuurlijk ‘Helemaal Naar De Klote’, uitgegeven door Top Notch.

HIGHLIGHTS

In 2006 & 2007 winnen ze de Urban Awards voor Beste DJ. Op de TMF Awards in 2007 wonnen ze twee Awards, TMF Radio hit met ‘Non Stop’  en de TMF Pure Award. Verder staan ze bekend om de soundtracks ze hebben gemaakt voor de films Het Schnitzelparadijs en Alibi. Met meer dan 700.000 vaste luisteraars op Spotify en miljoen views op YouTube kun je niet om The Partysquad heen.

Op- of aanmkeringen zijn altijd welkom! E-mail naar: info@raptop.nl